Castigatoare a premiului Grammy, actrita si prezentatoare TV, cantareata hip-hop Eve concerteaza in Romania pe 6 noiembrie, in Clubul Bamboo din Bucuresti, informeaza King Size Entertainment. Evenimentul va avea loc cu incepere de la ora 23:00. Biletele costa 50 de RON.

Eve Jihan Jeffers s-a nascut in Philadelphia (Pennsylvania), pe data de 10 noiembrie 1978. Artista a vandut peste sapte milioane de albume in intreaga lume. In anul 2003, ea a "primit" propriul show TV, "EVE", ce s-a desfasurat timp de trei sezoane. Cantareata si actrita, Eve a cunoscut un real succes si in lumea modei odata cu lansarea propriei linii de imbracaminte, intitulata "Fethis".

Inca din copilarie, Eve a fost puternic interesata de muzica. Primul sau contact cu muzica s-a produs la o varsta foarte frageda, aceasta facand parte din mai multe coruri.

Corul exclusiv feminin Dope Girl Posse a fost infiintat de Eve pe vremea cand locuia in Philadelphia, acest lucru aducandu-i artistei oportunitatea de a canta pentru formatii ca En Vogue si Color Me Badd. Ulterior, artista si-a inceput cariera solo, sub numele de Eve of Destruction.

In anul 1999, artista si-a lansat primul album solo - Let There Be Eve... Ruff Ryders' First Lady. Discul a debutat pe locul 1 in Top Billboard 200, fiind pentru a doua oara cand o artista rap atinge acesta performanta. In aceeasi perioada a colaborat cu The Roots pentru single-ul You Got Me si cu Blackstreet & Janet Jackson pentru Girlfriend/Boyfriend.

Cel de-al doilea album al artistei a aparut pe piata in anul 2001 si contine hiturile Who's That Girl si Let Me Blow Ya Mind (featuring Gwen Stefani). Nominalizat pentru Premiul Grammy, albumul Scorpion a debutat pe locul 4 in Top Billboard 200 si a fost premiat cu Discul de Platina.

In vara anului 2002, artista a realizat cel de-al treilea album al carierei sale, Eve-Olution, care a fost premiat de aceasta data cu aur. Primul extras de single al albumului a fost Gangsta Lovin, un duet cu Alicia Keys, urmat de Satisfaction.

Alte colaborari de succes: Tambourine (cu Jay Z), Not Today (cu Mary J Blige), Give It To You (cu Sean Paul), No No No (cu Damian & Stephen Marley).

Eve a avut de asemenea o serie de aparitii in productii cinematografice: Barbershop (2000), propriul TV Show - Eve (2003- 2006), Third Watch (2003), Spider-Man: The New Animated Series (2003), XIII (2003), The Woodsman (2004), Barbershop 2: Back in Business (2004), One on One (2004), The Cookout (2004), Flashbacks of a Fool (2004), Whip It! (2004), Glee (2009) si Good Hair (2009).

Mai multe despre Eve gasiti aici. Pagina de twitter a artistei se afla aici.

Eve - Tambourine

Încărcat de Eve. - See the latest featured music videos.

Eve - Who's That Girl?

Încărcat de Eve. - Watch more music videos, in HD!

Eve/Gwen Stefani - Let Me Blow Ya Mind

Încărcat de lucilebriche. - Watch more music videos, in HD!