"Poate ca traim prost, dar asta nu ne impiedica sa cantam bine", spune trupa Vama, care isi provoaca fanii la un miting pseudo-electoral pentru a-si manifesta aprecierea fata de dansurile si poeziile care au inlocuit in aceasta toamna platformele electorale. Concertul care va avea loc in Coyote Cafe, pe 19 noiembrie, de la ora 21:30, va fi primul show Vama cu Gelu Ionescu, noul clapar al formatiei.

Gelu Ionescu a mai colaborat cu Tudor Chirila si Eugen Caminschi in formula Vama Veche, contribuind, de asemenea, la realizarea discului Fericire in rate. Actualul membru i-a luat locul lui Raul Kusak, care a decis sa se dedice proiectelor muzicale personale.

"Va fi un miting fara discursuri si aclamatii", promit cei de la Vama. Cei care doresc sa vada imagini sau clipuri de la manifestatiile Vama din teritoriu, le pot gasi pe www.tudorchirila.blogspot.com, blogul personal al lui Tudor Chirila.

Biletele la concert costa 40 RON si pot fi procurate din magazinele Diverta sau la Coyote Cafe. Membrii organizatiei de tineret a fanilor Vama vor beneficia de un pret preferential. Daca prezinta carnetul de membru al unei scoli sau facultati, tinerii vor putea cumpara biletele contra sumei de 25 de RON.

601- tudor chirila/gelu ionescu

Asculta mai multe audio Muzica