"La 14 ani am avut o criza epileptica grava de origine necunoscuta. Au urmat ani intregi marcati de convulsii si deprimare. Salvarea mea a fost pianul. In timp ce cantam, nimic nu ma putea atinge", marturisea un pacient al unei clinici de epileptici din Statele Unite. Duminica, 22 noiembrie, departe de cozile de la urnele de votare, cei aproape 4.000 de spectatori prezenti la Sala Palatului si-au gasit salvarea tot in pian. Un pian de 700 de kilograme, cu ajutorul caruia Diana Krall a soptit, vreme de peste o ora si jumatate, piese despre zahar (You’re My Sugar) si bourbon (Full Of Bourbon), alaturi de Cheek To Cheek, cantec facut celebru de Fred Astair, in filmul Top Hat din 1935.

Cu ajutorul pianului Steinway, Diana Krall si-a introdus audienta intr-o atmosfera confesiva inca de la acordurile primei piese, Love Being Here With You, care a beneficiat si de solo-urile de chitara, toba si contrabas realizate de membrii trupei sale.

Artista canadiana nu a venit la Bucuresti cu un setlist predefinit (intregul program a fost improvizat), iar ordinea pieselor decisa pe loc, in functie de reactiile publicului. Au fost astfel cantate piese precum So Nice, You’re My Sugar, Deed I Do, Jockey Full Of Bourbon (piesa creata de Tom Waits), Case Of You, I Was Doing Alright sau Walk On By.

Unul dintre cele mai emotionante momente ale concertului a fost dedicatia pe care Diana Krall a facut-o sotului sau, celebrul artist Elvis Costello, si celor doi copii ai lor, precum si locurilor natale, artista intepretand cu o usoara nota de melancolie piesele I’ve Grown Accumstomed To His Face si Quiet Nights.

Din repertoriul de la Bucuresti nu au lipsit nici interludiile si solo-urile realizate de instrumentistii Dianei, dar si interpretarea intr-o maniera inedita a unor piese "clasice", precum Let’s Fall In Love sau Cheek To Cheek (piesa compusa de Irving Berlin si interpretata prima oara de Fred Astaire in filmul Top Hat, in 1935). Seara s-a incheiat cu un bis, Diana Krall revenind pe scena pentru a canta celebra piesa The Boy From Ipanema.