O inregistrare audio a concertului Simple Minds din Capitala va putea fi cumparata pe un stick USB, imediat dupa terminarea evenimentului, informeaza organzatorii. Scotienii vor canta in Romania pe 15 decembrie, la Sala Polivalenta, alaturi de Sarah Brown.

Cea mai recenta "achizitie” a turneului Graffiti Soul este reprezentata de Sarah Brown, care a avut un debut spectaculos alaturi de Simple Minds la concertul acestora de la Copenhaga.

Solistul Jim Kerr a fost puternic impresionat de Sarah inca de cand a vazut-o pentru prima oara alaturi de formatia Roxy Music. "Sarah Brown este o cântareata exceptionala. Lucrand cu Roxy Music, Duran Duran sau Simply Red, Sarah are o experienta vasta si va contribui din plin la spectacolele noastre. Fanii nostri ne dau atat de mult si merita in schimb din partea noastra numai cele mai bune performante live”, a declarat solistul Simple Minds.

Sarah Brown si-a inceput cariera muzicala la varsta de numai sapte ani, iar vocea ei profunda si incarcata de emotie i-a adus colaborari cu mari artisti ca Stevie Wonder, George Michael si Simply Red.

Formatia Simple Minds va concerta in Bucuresti pe data de 15 decembrie, la Sala Polivalenta din Capitala, incepand cu ora 20:00. Evenimentul este organizat de D&D East Entertainment, in colaborare cu Marcel Avram.

Show-ul Simple Minds va fi inregistrat integral, iar fanii vor putea achizitiona chiar la finalul evenimentului un stick USB special creat pentru concert, care va contine piesele cantate de trupa la Bucuresti, in format MP3.

Biletele pot fi achizitionate prin Eventim din reteaua magazinelor Germanos, magazinele Vodafone, Sala Palatului si Librariile Carturesti, sau online, accesand www.eventim.ro, www.bilete.ro sau www.blt.ro.