Stereo Love, primul single lansat de artistul si producatorul roman Edward Maya, ocupa primul loc in materie de vanzari pe Itunes in Franta, locul intai in clasamentele radio in Rusia, Italia, Olanda si locul doi in clasamentele radio din Franta, informeaza Cat Music.

Edward Maya este un producator, performer, compozitor si muzician din Romania. A absolvit liceul de muzica George Enescu din Bucuresti si este student in an terminal in cadrul Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti (Conservatorul din Bucuresti).

In 2008, Edward a produs albumul prin care s-au relansat cei de la Akcent. Piese precum Stay With Me, That's My Name si Lover's Cry poarta semnatura lui Edward Maya. In 2009, artistul a lansat single-urile Stereo Love si This Is My Life.

Pana in acest moment, hit-ul Stereo Love este licentiat de catre Cat Music la cele mai puternice label-uri din tari precum Rusia, Comunitatea Statelor Independente, Italia, San Marino, Vatican, Bulgaria, Franta, Benelux, Portugalia, Suedia, Norvegia, Danemarca, Finlanda, Islanda, Africa de Sud, America de Nord, Centrala si de Sud, Anglia, Germania, Austria, Elvetia, Polonia, Spania, fiind piesa cu cea mai mare raspandire internationala din Romania.

Vezi aici site-ul lui Edward Maya si pagina lui de myspace.