Cu ocazia concertului de pe 21 decembrie, de la Sala Palatului, celebrul Harlem Gospel Choir il va avea ca invitat pe artistul roman Ioan Gyuri Pascu, informeaza organizatorii. Concertul este inclus in turneul mondial Concert of Hope / Remembering Michael Jackson.

Interpret, compozitor, producator, actor si umorist, Ioan Gyuri Pascu s-a remarcat in fata publicului roman atat ca membru al grupului de comedie Divertis, cat si prin activitatea sa de actor, facand parte din distibutia mai multor productii cinematografice autohtone, precum pelicula Occident a regizorului Cristian Mungiu, sau O vara de neuitat de Lucian Pintilie, unde i-a avut drept colegi de platou pe Marcel Iures si pe celebra Kristin Scott Thomas.

Pe langa cariera in film si televiziune, Ioan Gyuri Pascu s-a concentrat intens si pe activitatea sa muzicala, inca din 1982 participand la diverse spectacole si concursuri de interpretare. In 1992, a colaborat cu Mircea Rusu pentru albumul Ar putea fi, aceasta fiind prima aparitie discografica a lui Gyuri Pascu. Recunoasterea sa ca muzician vine insa in anul 1993, cand piesa Tara arde si babele se piaptana devine piesa anului in sondajul realizat de Evenimentul Zilei si ii aduce titlul de "Compozitorul Anului” din partea Radio Contact.

Osciland intre rock, blues si jazz, Ioan Gyuri Pascu a ales sa le imbine de cele mai multe ori, amestecul de stiluri si ironia versurilor i-au asigurat succesul in intreaga tara, la inceputul anilor ’90 remarcandu-se pe scena muzicala autohtona si ca fondator al trupei Ioan Gyuri Pascu & The Blue Workers.

De-a lungul carierei de aproape trei decenii, Gyuri a concertat in deschiderea concertelor unor artisti precum Scorpions, Jethro Tull, Beats International, Suzanne Vega sau Al Bano. Una dintre cele mai memorabile experiente muzicale este si recitalul sustinut alaturi de The Original USA Gospel Singers & Band in 2005. Artistul se va afla intr-o ipostaza asemanatoare pe 21 decembrie, la Sala Palatului din Bucuresti.

Concertul Harlem Gospel Choir face parte din seria evenimentelor World Music Masters, biletele pentru acest spectacol fiind disponibile online pe www.myticket.ro, dar si in reteaua magazinelor Diverta, la urmatoarele categorii de preturi, in functie de pozitia in sala: 70, 100, 130, 160 si 200 lei. Evenimentul este organizat de Emagic.