Dupa Metallica, Eric Clapton, Slayer si Rammstein, un alt mare nume al muzicii va vizita Romania in vara anului viitor. Trupa AC/DC va canta si ea in Capitala, dar nu in cadrul Sonisphere, a precizat pentru HotNews.ro Lenti Chiriac, Production Manager al D&D East Entertainment. Mai multe detalii vor fi oferite saptamana viitoare, in cadrul unei conferinte de presa.

Dupa scandalul de anul acesta, cand mai multe trupe importante ar fi trebuit sa concerteze in cadrul Bucharest Rock Arena, AC/DC vine in cele din urma in Romania. Trupa va fi adusa in Capitala de D&D East Entertainment, care a organizat in 2009 concerte precum ZZ Top, Kool & The Gang, Simple Minds. Firma colaboreaza cu celebrul Marcel Avram, producator si impresar german de origine romana, cel care a reusit sa-l aduca pe Michael Jackson de doua ori in Capitala.

Mai multe detalii vor fi oferite saptamana viitoare, in cadrul unei conferinte de presa. Pana in prezent, organizatorii au anuntat ca Rammstein nu va concerta in cadrul Sonisphere, dar ca festivalul care se va desfasura intre 25 si 27 iunie va aduce pe scena trupe ca Slayer si Metallica.

De asemenea, noutati privind concertele Eric Clapton, AC/DC, Metallica si Rammstein vor putea fi aflate duminica, de la 22:15 si pana la 1 noaptea, pe 98,3 FM sau pe www.radiobucuresti.ro, in cadrul unei noi editii a emisiunii Istoria Rock-ului. Ajunsa la numarul 561, emisiunea este realizata de Lenti Chiriac, Production Manager al D&D East Entertainment.