Cleopatra Stratan, copilul minune al industriei muzicale romanesti, va sustine singurul sau concert din acest an pe 23 decembrie, la Sala Palatului, de la ora 19:00, informeaza Media Services. Evenimentul va coincide cu lansarea albumului Colinde Magice, al treilea material discografic al artistei in varsta de sapte ani.

Colinde Magice contine 12 piese, printre care Domn, Domn, sa-naltam, Steaua sus rasare si Deschide usa, crestine.

In toamna lui 2008, World Records Academy (Academia Recordurilor Mondiale) a declarat-o pe Cleopatra "cel mai de succes tanar artist" si a numit-o "cel mai de succes tanar artist care a inregistrat o piesa situata pe locul intai in topurile nationale", "cea mai tanara interpreta care a inregistrat un album", "cel mai tanar artist care a cantat live in fata unei audiente mari", "cea mai bine platita tanara artista", "cel mai tanar interpret care a primit trei premii MTV".

Piesa Ghita a depasit recordul detinut de francezul Jordy, care a inregistrat un succes similar in Franta, la 4 ani si jumatate. Francezul era cu un an mai mare ca micuta moldoveanca, atunci cand melodia sa, Dur dur d'etre bebe, intra pe piata anilor '90.

Cele sase recorduri i-au fost oferite de Dan Popi (reprezentantul casei de discuri de care apartine tanara artista), cu ocazia concertului sustinut anul trecut, la Sala Polivalenta, tot in luna decembrie.

Biletele pentru concertul Cleopatra Stratan - Colinde Magice pot fi gasite la Sala Palatului, magazinul Muzica, reteaua magazinelor Diverta si online, pe http://www.blt.ro, www.blt.ro si http://www.vreaubilet.ro, avand preturi cuprinse intre 30 RON si 150 RON.