Am vrut uichendistului soarta exacta a oricarui om plecat in uichend. Nimic aranjat, nimic protocolar. Sa traiesc eu, sa traiti si voi in direct. Am transmis in direct, de la fata locului, atunci cind tehnic am putut, cu Mac-ul meu si un modem Vodafone. Mac-ul a rezistat zgiltiielilor, loviturilor, modemul n-a prea avut semnal pe ici pe colo si cel mai des se misca precum ochii mortului. Cu toate astea, nu din cauze tehnice am patit tot soiul de intimplari, astazi nostime, ieri, timpite de-a dreptul.

Prima calatorie? Belciugatele. M-am abatut din drum spre Manastirea Pasarea. Si cum m-am abatut a aparut bariera CFR. Bariera a stat pusa o ora fara sa treaca un tren. uichendisti ca mine au trecut printre bariere. Ghinionul a facut ca acelasi lucru sa mi se intimple si la intoarcere. Sa spun mai mult? Am si dirijat circulatia in mijlocul barierelor.

Alta calatorie a fost spre Valea Doftanei. Cu trenul din Gara de Nord. Tot o ora am stat in Gara de Nord. Era frumos afara, liniile erau drepte. Se pare ca nu venea “crucea” de la Constanta.

In drumul spre Telega, m-am oprit la Slanic. La Casa Padurii se punea la cale o farsa pentru Animal Planet. Nu puteam sa nu trag cu urechea.

Citeste restul intimplarilor pe uichendist.ro.