Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

uichendist 2009: Mincarea temelie, bautura fudulie. Mincare delicioasa in noaptea de ANUL NOU!

de Eugen Istodor     uichendist.ro
Joi, 31 decembrie 2009, 10:56 Life | Prin oraş

In Romania, LOCUL INTII: Clos de Colombes, vinul acros, meniul frantuzesc, atmosfera. Incredibil loc. Scump-scump. Dar scump si fiindca nu ma mai terminam sa comand, sa degust. Frantuzoica stia sa ma faca curios.

In lumea vizitata de mine: Budapesta – Restaurantul 21 cu telina si vinul de acolo.

Nimicul ce-ti face viata plina. As vorbi putin despre surpriza strazii. Parisul ti-o ofera fara doar si poate. Nu pot sa uit gisca afumata si grataragita sub ochii mei din tirgul de Craciun. Asa cum nu poate fi uitata intilnirea mea cu stapinii lumii in fata unei beri si a unei portii de moules. In Gara la Saint Lazare. Asa cum nu e mai prejos ziua de umblat prin Oborul budapestan cu o placinta de cirese si Szentendre-ul, satul medieval de linga Budapesta leganindu-ma cu o scovearga.

Citeste restul materialului si comenteaza pe uichendist.ro.


Citeste mai multe despre   






















750 vizualizari




ESRI

Top 5 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri