Maestrul Tudor Gheorghe continua seria de evenimente din cadrul Stagiunii Permanentelor Frumuseti cu un nou spectacol, intitulat Anotimpurile Mele Iarna-Primavara 2010, informeaza organizatorii. Concertul va avea loc pe 6 martie, la Sala Palatului, si ofera piese de pe albumele Iarna Simfonic si Primavara Simfonic.

Pentru concertul desfasurat la Sala Palatului, pe parcursul a doua ore, maestrul va fi acompaniat de 40 muzicieni si alte 30 de voci minunate ale orchestrei si corului Teatrului Liric “Oltenia” din Craiova, sub bagheta dirijorului Marius Hristescu.

Printre piesele care vor fi cantate se numara La fereastra cu gutuie, Colindul celui fara de tara, Antiprimavara, Lumina lina, Mugur, mugurel, Salcamii si Dorul calator.

Aceasta stagiune marcheaza incheierea ciclului de reprezentatii ale Anotimpurilor, vazute prin ochii lui Tudor Gheorghe.

Pretul biletelor pentru spectacolul din Bucuresti variaza intre 60 si 120 RON, in functie de categoria de loc. Tichetele sunt disponibile la Magazinul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center et. 2, Pasajul Universitatii - Agentia Trident Touring, Sala Palatului si online pe www.vreaubilet.ro.