Earnest Valentino, sosia oficiala a lui Michael Jackson, va concerta in Romania sambata, 23 ianuarie, de la ora 23:00, in Clubul Fratelli Hala din Capitala, informeaza organizatorii. In aceeasi zi, de la 13:00, artistul va sustine o conferinta de presa la sediul Complexului Social de Servicii "Sf. Ecaterina", complex vizitat de Michael Jackson in 1996.

Earnest Valentino va concerta pentru a treia oara in Romania, dupa concertele sustinute in Cluj (4 decembrie 2009) si Pitesti (5 decembrie 2009). Anul acesta, pe data de 17 martie, Romania va fi vizitata si de cea mai apreciata formatie "tribute" a lui Michael Jackson. Spectacolul celor de la Who's Bad va avea loc la Sala Palatului din Capitala.

Earnest Valentino, 43 de ani, este recunoscut la nivel international ca fiind sosia autentica a lui Michael Jackson.

Nascut in Florida, intr-o familie de oameni modesti, Earnest avea sa descopere la 8 ani ca seamana cu pustiul Jackson, care facea furori la nivel international. Si-a cultivat pasiunea pentru stilul micului Michael, si cu toata impotrivirea parintilor, si-a dus visul mai departe. In 1978, Earnest fonda, cu un grup de prieteni, trupa The Jacksons. Proiectul i-a adus in lumina reflectoarelor, oferindu-le totodata recunoastere internationala.

Opt ani mai tarziu, grupul infiintat de Earnest se dizolva, iar Earnest isi continua ascensiunea ca si solo artist.

Talentul sau iesit din comun si asemanarea cu Michael Jackson i-au adus in 1997 un contract cu Mistery, casa de productie a megastarului Michael Jackson, devenind reprezentantul oficial al acesteia. In aceasta calitate, a participat la nenumarate gale, concerte, spectacole, fiind imaginea spoturilor de promovare a turneelor internationale ale lui Michael.

La 28 de ani, dupa 20 de ani de munca pentru indeplinirea visului Michael, Earnest Valentino ajunge sa isi cunoasca idolul. In 2003, la un mega-spectacol in Londra, dupa 45 de minute de prestatie live, Earnest este imbratisat de Michael Jackson, care ii spune: "Earnest, esti incredibil!".

Vezi aici pagina de myspace a lui Earnest Valentino.