Cu ocazia celui de-al 84-lea sezon consecutiv in turneu mondial, Harlem Globetrotters vor face o noua demonstratie de baschet in stil american pentru fanii romani, informeaza organizatorii. Show-urile vor avea loc la Sala Sporturilor din Cluj (25 martie) si la Sala Polivalenta din Bucuresti (26 martie).

Cunoscuti ca “magicienii baschetului”, Harlem Globetrotters combina comedia si jongleriile cu mingea, dribbling-urile incredibile si celebrele slam-dunk-uri.

In cei 84 de ani de existenta, Harlem Globetrotters au jucat mai mult de 25.000 de partide de baschet in 120 de tari de pe 6 continente, in fata a mai mult de 130 de milioane de fani.

Spectacolul de la Bucuresti va incepe la ora 19:00, accesul in Sala Polivalenta fiind permis incepand cu ora 18:00. Harlem Globetrotters au mai fost prezenti in Romania in 2007 si 2008, cu ocazia unor spectacole sold out.

Biletele costa intre 50 si 150 de lei, iar copiii sub 6 ani insotiti de parinti vor avea acces gratuit. Tichetele vor putea fi cumparate din magazinele Germanos, Vodafone, Muzica, librariile Carturesti si Humanitas, precum si online - pe www.eventim.ro , www.bilete.ro, www.blt.ro. Evenimentele sunt organizate de Fundatia Culturala Phoenix.

Vezi aici site-ul oficial Harlem Globetrotters.