Aflat la ultimul concert din turneu, Bobby McFerrin a anuntat pe site-ul oficial ca va sustine un "Solo A Capella concert with brilliant Romanian Guest Artists". Cunoscut mai ales pentru piesa Don't Worry, Be Happy, "omul orchestra" va canta in Romania pe 30 ianuarie, la Sala Palatului din Capitala, cu incepere de la ora 19:00. Pentru acest spectacol, artistul va fi ajutat de acordeonul maestrului Ionica Minune si de tambalul lui Cristinel Turturica, informeaza organizatorii.

Ionica Minune canta la acordeon de la varsta de 4 ani si este o legenda printre muzicantii "de traditie” din Romania. Muzicieni de talia lui Oscar Peterson, Michel Petrucianni, Richard Galliano sunt doar cativa dintre cei cu care Ionica a cantat pe marile scene ale lumii.

Cristinel Turturica, fost membru al celebrului Taraf de Haidouks, canta la tambal si a colaborat cu compozitorul Gabriel Yared, castigator al premiului Oscar pentru muzica filmului Pacientul englez.

Bobby McFerrin va sosi in Bucuresti vineri seara si va pleca din Romania duminica. Sambata, de la ora 16:00, el va sustine o conferinta de presa la Hotelul Intercontinental, Sala Rapsodia. Artistul a mai concertat in Capitala in 2005, tot la Sala Palatului.

Bobby McFerrin are in pregatire un nou album si va pleca din nou in turneu in primavara acestui an.

Biletele la concert costa intre 80 lei si 250 lei (categoria VIP) si pot fi cumparate de pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.vreaubilet.ro, de la casa de bilete a Salii Palatului, din reteaua magazinelor Germanos din intreaga tara, din librariile Carturesti (Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara, Suceava, Constanta), din magazinul Muzica, Unirea Shopping Center, magazinele Vodafone din tara. Evenimentul este organizat de Sound&Image Events.