Insotita de coregraful si dansatorul Michael Flatley, celebra trupa Lord Of The Dance va urca pe scena Salii Palatului din Bucuresti pe 31 mai, informeaza Project Events.

Lord Of The Dance a avut prima reprezentatie in 1996, iar un an mai tarziu, spectacolul lor era urmarit in cadrul ceremoniei de decernare a premiilor Oscar. Dansatorul si coregraful Michael Flatley a fost cel care a creat acest spectacol. In scurt timp, acesta a devenit unul dintre cele mai apreciate spectacole din istoria divertismentului, aflandu-se in acest moment in al 14-lea an de turneu.

Supranumiti "minune a lumii moderne", irlandezii de la Lord Of The Dance au fost urmariti de-a lungul timpului de milioane de persoane din intreaga lume, printre acestia aflandu-se si presedinti precum Bush si Putin, in timp ce Printul Albert de Monaco i-a invitat sa ia parte la Balul Crucii Rosii din Monte Carlo.

Biletele pentru spectacolul din Romania se gasesc la Sala Palatului, Magazinele Diverta, Muzica, Germanos si Vodafone, in librariile Carturesti si Humanitas si online pe www.myticket.ro, www.eventim.ro, www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.vreaubilet.ro si www.biletoo.ro. Preturile costa intre 100 si 350 de lei: Categoria VIP – 350 lei, Categoria I – 300 lei, Categoria II – 250 lei, Categoria III – 200 lei, Categoria IV – 150 lei, Categoria V – 100 lei.