Aflata la a doua vizita in Romania (dupa concertul din 2006), formatia americana The Bloodhound Gang va canta in Bucuresti pe 15 martie, in Clubul Silver Church, informeaza Events.

The Bloodhound Gang este o trupa de punk-rock / alternativ, originara din Pennsylvania, Statele Unite, cu o activitate de 18 ani si cu 6 milioane de albume vandute.

Succesul formatiei a inceput cu piesa Fire Water Burn (de pe discul One Fierce Beer Coaster, din 1996), un remake dupa The Roof is On Fire, lansat in 1985 de Rock Master Scott and the Dynamic Three. In 2004, Michael Moore a folosit piesa Bloodhound Gang in documentarul Fahrenheit 9/11.

"N-avem nici un motiv sa traim, dar ne place asa!"

The Bloodhound Gang

Au urmat discurile Hooray for Boobies (1999) si Hefty Fine (2005), cu single-urile The Bad Touch, Along Comes Mary si The Balad of Chassey Laine.

In prezent, trupa este alcatuita din Jimmy Pop (voce, chitara), Evil Jared Hasselhoff (chitara bas, backing vocals), DJ Q-Ball (platane, clape), The Yin (tobe) si Denial P. Cartier (chitara).

Discografie: Use Your Fingers (1995), One Fierce Beer Coaster (1996), Hooray for Boobies (1999), Hefty Fine (2005).

Biletele pentur concertul din Romania costa 75 de ron (sau 100 RON in seara evenimentului) si pot fi achizitionate prin reteaua Eventim din magazinele Germanos, Vodafone, librariile Carturesti, Humanitas si prin intermediul site-ului www.eventim.ro. Tichetele vor putea fi achizitionate si in trei rate lunare doar prin Card Avantaj, la sediul Eventim din str. Grigore Alexandrescu nr. 56.

Vezi aici site-ul trupei Bloodhound Gang si pagina de myspace.