Formatia Kumm va sustine pe 1 martie un mini concert unplugged la Cafe Verona, special pentru fete, informeaza managementul trupei. Evenimentul va avea loc la ora 19:00 si se va numi "Kumm ne-am gandit la fete?".

"Normal ca de 1 Martie fiecare dintre noi se gandeste la fete. Dar, data fiind diferenta de gusturi, fiecare se gandeste la alta sau altele. Insa, cand ne-am gandit in grup, (Kumm) ne-a venit o idee pentru toate fetele din Bucuresti: fiindca suntem baieti si cantareti, sa va oferim un martisor cu ceea ce stim noi sa facem mai bine. Sa cantam. Va asteptam, asadar, dragelor, in 1 Martie, la ora 19.00, la Cafe Verona, (libraria Carturesti Magheru) cu un cadou unplugged si dichisit, numai bun de prins adanc in piept", spun Cata, Andras, Oigan, Paul, Mihai si Alex, cei sase membri ai trupei Kumm.

Kumm ("nisip" in limba tatara) este o trupa de rock alternativ din Romania, care va implini in curand treisprezece ani de existenta. Trupa s-a infiintat in anul 1997 la Cluj si de atunci a lansat cinci albume de studio: Moonsweat March (2000), Confuzz (2002), Angels & Clowns (2005), Different Parties (2006) si Far From Telescopes (2009).

De pe cel mai recent album (Far From Telescopes) au fost lansate doua single-uri, Morsa si Pop Song, cel din urma ajungand pe locul 1 in Top Show la Radio Guerilla.

Membri actuali Kumm: Catalin Mocan - voce, Eugen Nutescu (Oigan) - chitara, voce, muzicuta, Kovács András - clape, Mihai Iordache - saxofon, Alexandru Miu - bass, Paul Ballo - tobe.

Vezi aici site-ul trupei si pagina de myspace.