Dupa recitalul sustinut in Capitala in 2008, cu ocazia primei editii a Bucharest Masters of Jazz Festival, cantareata de jazz Dianne Reeves revine in Romania pe 9 mai, la Sala Palatului, informeaza Kompas Events.

Dianne Reeves este una dintre cele mai importante artiste de jazz din lume la ora actuala. Reeves a fost premiata cu Grammy pentru cea mai buna cantareata de jazz, pentru patru albume, dintre care trei lansate consecutiv (pentru toate categoriile vocale) - "In the Moment - Live In Concert" (2001), "The Calling: Celebrating Sarah Vaughan" (2002), "A Little Moonlight" (2003), "Good Night and Good Luck (Soundtrack)" (2006).

Dianne Reeves a realizat inregistrari cu celebrul Daniel Barenboim si Chicago Symphony Orchestra, cu Sir Simon Rattle si Berlin Philarmonic, precum si cu Wynton Marsalis si Lincoln Center Jazz Orchestra.

A aparut - si a jucat - alaturi de George Clooney in “Good Night and Good Luck", film nominalizat la Oscar. Coloana Sonora, intepretata de Reeves i-a adus al patrulea Best Jazz Vocal Grammy in 2006. De asemenea, Dianne este prima artista care a cantat vreodata la faimosul Walt Disney Hall din Los Angeles.

Biletele pentru concertul de la Bucuresti pot fi achizitionate de la casa de bilete a Salii Palatului, magazinul Muzica, reteaua Diverta si online, pe site-urile www.biletoo.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro. Biletele vor avea preturi cuprinse intre 250 si 50 de lei. Evenimentul este organizat de Kompas Events si Asociatia Culturala AC Teocta.

Vezi aici site-ul artistei.