Dupa Stagiunea permanentelor frumuseti, incheiata luna aceasta, maestrul Tudor Gheorghe va prezenta un nou spectacol pe 14 mai, la Sala Palatului, de la ora 19:00. Concertul se numeste Chemarea pasarii de acasa si a fost inspirat din opere ale poetului si prozatorului Mircea Micu, "un prieten a carui poezie si profunzime am descoperit-o prea tarziu".

Bilete se pun in vanzare incepand cu data de 23 martie 2010, fiind disponibile in reteaua Vreau Bilet - et. 2 - Unirea Shopping Center, Carrefour Feeria - Baneasa Shopping City, Pasajul Universitatii - agentia Trident Touring, la Sala Palatului, precum si online - pe www.vreaubilet.ro.

Spectacolul Chemarea pasarii de acasa este inclus intr-o serie de evenimente care vor avea ca sursa de inspiratie lucrarile a patru poeti reprezentativi pentru poezia romana contemporana: Nichita Stanescu, Adrian Paunescu si Grigore Vieru.

Stagiunea Permanentelor Frumuseti a inceput in septembrie 2009 si a cuprins ciclurile de spectacole Anotimpurile Mele Vara - Toamna si Anotimpurile Mele Iarna - Primavara. Cronici si fotogalerii de la evenimentele respective puteti gasi aici si aici.