Formatia Kumm va lansa un nou videoclip, intitulat Pop Song, pe data de 22 aprilie, in The Silver Church. Evenimentul va avea loc cu incepere de la ora 21:00.

Videoclipul cantecului Pop Song, extras de pe cel mai recent album al celor de la Kumm, Far From Telescopes, a fost filmat timp de doua zile (la finalul lunii martie) de o echipa tanara, condusa de regizorul Tudor Botezatu.

Clipul va fi lansat oficial in cadrul unui concert care va avea loc pe 22 aprilie, de la ora 21:00, in The Silver Church. Biletele la acest eveniment se pot procura in seara evenimentului de la intrarea in club si costa 20 lei.

Trupa Kumm s-a infiintat in anul 1997 la Cluj si de atunci a lansat cinci albume de studio: “Moonsweat March” (2000), “Confuzz” (2002), “Angels & Clowns” (2005), “Different Parties” (2006) si “Far From Telescopes” (2009). Lansat la sfarsitul anulului trecut, “Far From Telescopes” marcheaza tranzitia spre indie-rock a formatiei.

Membrii actuali Kumm sunt: Catalin Mocan - voce, Eugen Nutescu (Oigan) - chitara, voce, muzicuta, Kovács András - clape, Mihai Iordache - saxofon, Alexandru Miu - bass, Paul Ballo - tobe.

Vezi aici site-ul trupei si pagina lor de myspace.