Paula Seling si Ovi, reprezentantii Romaniei la editia din acest an a concursului Eurovision, vor concerta sambata, 15 mai, la Sala Radio din Capitala, informeaza Fundatia Phoenix. Evenimentul, intitulat Oslo, venim!, va beneficia de prezenta unor invitati precum Dan Teodorescu, Ducu Bertzi si Mihai Nenita, Directia 5, K1 & Felicia Filip, Cornelia si Lupu Rednic, Mircea Rusu Band, Nicola.

Reprezentantii Romaniei la Eurovision 2010 vor sustine un spectacol inedit inainte de marea finala de la Oslo: singuri, in duet, impreuna cu band-ul lor si impreuna cu prietenii cu care si-au intersectat destinul artistic.

Multe alte personalitati ale vietii cultural-artistice si sportive le vor adresa public urari de succes in marea competitie.

Spectacolul va avea loc pe 15 mai la Sala Radio, incepand cu ora 21:00.

Biletele costa 20, 30 si 40 lei si se gasesc pe www.eventim.ro si la magazinele Germanos, librariile Carturesti si Humanitas si la Sala Radio.

Paula Seling si Ovi vor participa de pe pozitia a 10-a in semifinala a doua a concursului Eurovision, pe 27 mai. Finala are loc sambata, 29 mai. Cei care doresc sa voteze pentru Romania pot afla numarul de telefon urmarind transmisia Eurovision pe canalul televiziunii nationale din tara in care se afla. Fanii pot vota de mai multe ori de pe acelasi telefon.

In aceasta primavara, Paula Seling si Ovi au sustinut un turneu european pentru promovarea piesei Playing With Fire. Detalii aici.

Intr-un top realizat de Asociatia OGAE Rest of the World, care cuprinde fanii Eurovision din tarile care nu participa la concurs, Romania ocupa locul 1 la Eurovision 2010. In urma acestei clasari, reprezentantii Romeniei vor primi un trofeu din partea organizatiei OGAE Rest of the World in cadrul conferintei de presa ce va avea loc pe 22 mai, la Oslo.

In cadrul unui alt clasament, realizat de aceasta data de mai multe organizatii din randul tarilor cu drept de vot, Romania ocupa locul 16, pe prima pozitie aflandu-se Danemarca.

La inceputul lunii aprilie, Paula Seling si Ovi au lansat videoclipul piesei Playing With Fire, care va reprezenta Romania la Eurovision 2010. Materialul video a fost realizat cu ajutorul tehnologiei "motion capture", dupa exemplul filmului Avatar.