Anuntata initial pentru 5 iunie, a treia vizita a trupei Scooter in Romania a fost reprogramata pentru data de 26 septembrie, informeaza organizatorii. Evenimentul va avea loc tot la Arenele Romane, cu incepere de la ora 20:00.

“Aceasta amanare se datoreaza unei restructurari a programului de turneu. De la mijlocul lunii septembrie, Scooter reia in Europa turneul de promovare a celui mai recent album Under the Radar Over The Top si Bucurestiul este inclus in lista de turneu! Cei de la Scooter isi cer scuze pentru eventualele neplaceri, dar promit ca show-ul din septembrie se va ridica la asteptarile fanilor asa cum i-au obisnuit mereu”, a declarat Raluca Mihail, managing partner Blue Music, organizatorul concertului.

Fanii care au achizitionat deja bilete pentru data de 5 iunie sunt rugati sa le pastreze, acestea fiind valabile pentru show-ul din 26 septembrie.

Persoanele care nu pot participa la spectacol la noua data pot solicita rambursarea la punctele de vanzare de unde au achizitionat biletele, pana la data de 26 iunie.

Biletele sunt deja in vanzare si se pot procura online de pe www.bilete.ro, www.ticketfan.ro, www.myticket.ro, www.eventim.ro si in reteaua de magazine Diverta, Flanco, Vodafone, Germanos, Carturesti, Sala Palatului. Pretul ramane nemodificat - 100 RON.

Scooter a fost infiintata in 1994 si abordeaza genurile eurodance si techno. Pana in prezent a vandut 25 de milioane de discuri si detine 80 de premii de platina si aur.

Trupa este cunoscuta in Romania mai ales pentru piesa Maria (I Like It Loud), devenita imn neoficial al echipei de fotbal FC Steaua. Anul acesta, trupa isi va promova noul disc, intitulat Under the Radar Over the Top.