Aflata la al treilea spectacol in Romania, trupa Iron Maiden a trezit mare interes in randul rockerilor din tara. Cu ocazia punerii in vanzare a biletelor pentru concertul care va avea loc in Cluj, pe 15 august, site-ul www.servuscluj.ro a inregistrat luni peste 6000 de vizite si circa 1556 de cumparari de bilete intre orele 12:00 si 18:00, informeaza organizatorii.

“Este incredibil ce se intampla! Au comandat cate cinci sau zece bilete fani din Timisoara, Mures, Galati, Teleorman, Braila, Bucuresti, Suceava, Iasi si Salaj, din Mexic, Belgia, SUA, Marea Britanie, Brazilia, Franta, Germania si Spania, ba chiar s-a inscris si un australian cu prietena lui. Primim reactii extraordinare de simpatie! Meritul, insa, nu este al nostru, ci al acestei trupe extraordinare care este Iron Maiden”, a declarat Liviu Alexa, din partea organizatorilor Imagistica si Iconica.

La a doua vizita in Romania, in 2008, Iron Maiden a cantat pe Stadionul Cotroceni, in fata a aproximativ 25.000 de spectatori, categoria de bilete "Gazon A" fiind sold out.

Iron Maiden revine vara aceasta in fata publicului roman in cadrul turneului mondial The Final Frontier, turneu ce anticipeaza aparitia discului cu acelasi nume, primul album de studio Iron Maiden dupa o pauza discografica de aproape patru ani.

Concertul din Romania a fost anuntat si pe site-ul oficial al formatiei: "Toti fanii Maiden stiu ca Transilvania ocupa un loc special in istoria trupei; o piesa purtand acest nume a aparut pe primul album Iron Maiden, lansat in 1980. Dupa 30 de ani, cu Maiden pe punctul de a porni intr-un turneu mondial [...], pare firesc ca aniversarea sa fie marcata printr-o vizita in acest loc infam si totusi de o frumusete stranie".

The Final Frontier este cel de-al cincisprezecelea material de studio Iron Maiden lansat pe parcursul celor 30 de ani de cariera ai trupei. Lansarea oficiala a albumului va coincide cu prima parte a turneului, ce va incepe in luna iunie a acestui an cu o serie de show-uri in America de Nord.

Concertul Iron Maiden va avea loc pe 15 august, in parcarea mall-ului Polus Center din Cluj-Napoca, in cadrul unui eveniment prezentat de clubul de fotbal CFR Cluj si organizat de Imagistica si Iconica.

Biletele au pretul unic de 100 de RON si sunt disponibile la sediul Servus_Cluj (strada Regele Ferdinand 30), precum şi online, la www.servuscluj.ro.

Vezi aici site-ul trupei si pagina de myspace.