Anuntat initial pe stadionul Iolanda Balas Soter, festivalul Ciuc Summer Fest se va desfasura in complexul Zone Arena din Capitala, informeaza organizatorii.

Mutarea locului de desfasurare a festivalului a fost decisa din motive logistice. ''Summer Fest este un concept de festival, care s-a nascut in vara lui 2008 si pe care anul acesta am dorit sa-l readucem in prim plan alaturi de partenerul nostru Ciuc. Fiind primul an in care festivalul se va desfasura pe o perioada de trei zile consecutive, intentionam sa oferim publicului o gama larga de extra-activitati, pentru a trai pe deplin experienta unui festival, iar Zone Arena permite o amplasare mult mai facila a acestora. Prin urmare, luand in considerare si experienta pozitiva a concertului Bob Dylan care s-a desfasurat in aceeasi locatie, am luat hotararea de a muta si Ciuc Summer Fest pe Zone Arena'', a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Ciuc Summer Fest se va desfasura in perioada 16 -18 iulie si va aduce pe scena artisti straini, ca Faithless, Pink Martini si Gary Moore, precum si formatii autohtone: Suie Paparude, Urma, Vita de Vie, Sensor, Kumm, E.M.I.L.

Biletele pentru fiecare zi a festivalului Ciuc Summer Fest pot fi achizitionate online, de pe myticket.ro, si din reteaua magazinelor Diverta, la diferite categorii de pret in functie de distanta fata de scena: 90 lei, 160 lei si 220 lei.