Formatia Luna Amara va concerta in ultima zi a evenimentului Tuborg Green Fest prezentat de Sonisphere, informeaza blogul trupei. Pe data de 27 iunie, Luna Amara va urca pe aceeasi scena cu Anathema, Stone Sour, Alice In Chains si Rammstein.

Luna AmaraFoto: Florin Chereji

"Nu va putem spune cat de fericiti suntem. E cel mai frumos cadou pe care il puteam primi la implinirea a 10 ani de existenta", spune un mesaj din partea trupei.

Luna Amara este o trupa de rock alternativ din Cluj-Napoca si a luat fiinta in 1999, sub numele initial de Tanagra Noise.

In prezent, formatia este compusa din Mihnea Blidariu (trompeta, voce, chitara), Nick Fagadar (voce, chitara), Razvan Ristea (tobe), Sorin Moraru (chitara bas), Mihnea-Andrei Ferezan (chitara).

Pana in prezent, trupa a lansat albumele Asfalt, Loc Lipsa si Don't Let Your Dreams Fall Asleep.

Anul trecut, Luna Amara a participat la mai multe evenimente importante: cea de-a patra editie a festivalului ARTmania, CokeLive Peninsula Festival 2009, Stufstock 2009 si a deschis concertul Faith No More de la Sala Polivalenta si festivalul One World Romania.

Programul festivalului Sonisphere

  • vineri, 25 iunie: Manowar, Vollbeat, Accept, Paradise Lost, Orphaned Land
  • sambata, 26 iunie: Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax, Vita de Vie
  • duminica, 27 iunie: Rammstein, Alice in Chains, Stone Sour, Anathema, Luna Amara

Bilete

​Accesul la festival se poate face pe baza unui abonament pe 3 zile, care poate fi achizitionat la urmatoarele preturi (in functie de pozitionarea in spatiul rezervat publicului): 519,40 ron (Golden Circle), 371 ron (Normal Circle), 625,40 ron (VIP + merchandising bag).

Cei care nu doresc sa participe la toate cele trei zile de festival isi pot achizitiona bilete dupa cum urmeaza:

  • biletele pentru ziua de 25 iunie costa: 371 ron (VIP), 233,20 ron (Golden Circle), 127,20 ron (Normal Circle)
  • pentru 26 iunie a ramas in vanzare o singura categorie de bilete: 196,10 ron (Normal Circle)
  • biletele pentru 27 iunie pot fi achizitionate cu: 371 ron (VIP), 307,4 ron (Golden Circle) respectiv 196,10 ron (Normal Circle)