Massive Attack va concerta duminica, 27 iunie, in Bucuresti, in cadrul Heligoland Tour 2010. Zone Arena isi va deschide portile pentru fanii Massive Attack incepand cu ora 18:30, accesul publicului urmand a fi permis prin trei puncte: Poarta 1 pentru posesorii de bilete in Zona A si in tribune, Poarta 2 pentru cei care detin bilete in Zona B si Poarta 3 pentru acces auto in cazul posesorilor de bilete in tribune. Deschiderea concertului si incalzirea publicului va fi facuta de catre Martina Topley-Bird printr-o prestatie solo de minim 40 de minute, informeaza organizatorii.

harta Zone ArenaFoto: One Event

Pentru posesorii de bilete cu locuri in tribune si care doresc sa vina la eveniment cu autoturismul, organizatorii pun la dispozitie o parcare privata. Parcarea este limitata la 200 de autoturisme, iar accesul auto se va face pe Poarta 3, poarta special amenajata intre Orasul Fotbalului si Poarta 2.

Cele 3 porti de acces sunt amplasate pe Bulevardul Barbu Vacarescu nr. 164, iar cei care vor folosi mijlocul de transport in comun vor putea alege urmatoarele variante: metrou - Magistrala 2, statia Aurel Vlaicu, tramvaiul nr. 5 sau linia de autobuz nr. 110.

In perimetrul Zone Arena NU va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video. De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele va fi strict interzis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie.

Robert “3D” Del Naja si Grantley “Daddy G” Marshall vor avea suportul unui numeros grup pentru spectacolul live, fiind ajutati pe scena de 9 muzicieni. Lineup-ul include doi bateristi, un percutionist, un basist, doi chitaristi si 3 invitati speciali pentru partile vocale. Printre acestia se numara figura legendara si unul dintre cei mai vechi colaboratori ai trupei, cantaretul de muzica reggae Horace Andy. Horace si-a inceput cariera muzicala in anul 1967 si a lansat nu mai putin de 35 de albume solo sau in colaborare cu alti artisti. A contribuit de asemenea cu parti vocale pe toate albumele Massive Attack de pana acum, iar cea mai importanta colaborare este considerata piesa Angel. Muzicienilor li se va adauga la Bucuresti si un staff de 23 persoane care va asigura suportul tehnic pentru prestatia trupelor.

Show-ul Massive Attack a fost conceput cu un buget de peste 2 milioane de lire sterline de renumitul colectiv United Visual Artists, cu care trupa colaboreaza de peste sapte ani.

Biletele pentru concertul Massive Attack mai pot fi achizitionate online la Eventim.ro si Blt.ro, in retelele Germanos, librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Vodafone si Sala Palatului la urmatoarele categorii de pret in functie de pozitia in arena: Gazon A - 145 lei, Gazon B - 95 lei, Tribuna (pe scaune) - 175 lei. Concertul Massive Attack ce va avea loc pe 27 iunie 2010 este produs de One Event.​