Programat initial pe stadionul Arcul de Triumf din Capitala, concertul Cranberries de pe 20 iulie se muta la Zone Arena, informeaza Events.

The CranberriesFoto: cranberries.com

Conform organizatorilor, schimbarea locului de desfasurare a evenimentului va imbunatati vizibilitatea locurilor pentru toate categoriile de bilete. Amplasarea sectoarelor si dispunerea locurilor in tribune va fi aceeasi.

Spectatorii pot verifica harta Zone Arena, care va fi disponibila incepand de luni, 5 iulie, pe site-ul eventim.ro. Programul evenimentului ramane neschimbat: accesul la concert este permis incepand cu ora 18.30. Concertul Cranberries va dura aproape doua ore.

Intrarea in incinta complexului Zone Arena se va face prin Bd. Barbu Vacarescu, prin doua puncte de acces separate.

Variantele oferite de mijloacele de transport in comun pentru a ajunge la Zone Arena sunt: metrou (Statia Aurel Vlaicu sau Statia Stefan cel Mare), tramvaiul 5 sau linia de RATB 110.

Biletele la pretul de 120 lei - Gazon B, 140 lei - Tribuna, 170 - Tribuna Oficiala si 190 lei - Gazon A pot fi achizitionate online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua nationala Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange si librariile Carturesti).

Tichetele pot fi achizitionate si in trei rate lunare, doar prin Card Avantaj, la sediul Eventim din str. Grigore Alexandrescu, nr. 56, Bucuresti sau in librariile Humanitas din toata tara.​