Gary Moore a concertat duminica, 18 iulie, in cadrul Ciuc Summer Fest 2010, in ultima zi de festival putand fi ascultate si trupe ca E.M.I.L., The Mono Jacks, The MOOod si Vita de Vie.

Foto:

Cea de-a treia zi de Ciuc Summer Fest a inceput cu show-ul celor de la E.M.I.L., fanii care au avut curajul de a infrunta caldura strangandu-se in fata scenei Ciuc Premium pentru a canta alaturi de trupa piese precum Supradoza de vise, Dubshot sau Rom, fum si vanilie.

Scena din Jagermeister Arena i-a gazduit pe The Mono Jacks si The MOOoD , in timp ce pe scena principala Vita de Vie a interpretat piese ca Basul si cu toba mare, Vino cu mine, Sunetul mai tare, Vina sau Ca un clovn.

Gary Moore a urcat pe scena in jurul orei 21.30, deschizandu-si spectacolul in aplauzele publicului, cu binecunoscuta piesa Over the Hills and Far Away.

Au urmat cantece ca Thunder Rising, Where Are You Now?, So Far Away, Oh Wild One sau Walking By Myself.

Spre finalul celor aproape doua ore a putut fi auzita si Still Got The Blues (For You), pentru ca la bis Gary Moore sa cante Parisienne Walkways.

Ciuc Summer Fest, oferit de Ciuc Premium si organizat de Emagic, le-a oferit celor peste 22.000 de participanti trei zile de muzica live, peste 70 de muzicieni in 15 show-uri si o multime de “extra goodies”, de la jocuri Wii pana la haine vintage, pantomima si specialitati orientale.