Concertul lui Ozzy Osbourne la Bucuresti va avea loc la Zone Arena, pe 2 octombrie, asa cum fusese anuntat initial, desi in urma cu o saptamana fusese anuntata demolarea arenei. Spectacolul se va incheia insa inainte de ora 22:00, scrie Mediafax, citandu-l pe Dorian Ciubuc, proprietarul Zone Arena si impresarul care-l aduce pe celebrul rocker in Romania.

Ozzy OsbourneFoto: wwe.com

"Va asigur ca Ozzy Osbourne va canta la Bucuresti la Zone Arena. Concertul va incepe la ora 20.30, pentru a se incheia la ora 22.00, astfel incat sa nu tulburam ordinea si linistea publica", a spus Ciubuc, precizand de asemenea ca Zone Arena nu se va inchide, in ciuda cererilor Primariei Sectorului 2.

"Noi am incercat sa obtinem toate avizele necesare functionarii, insa eliberarea lor a durat extrem de mult. Zone Arena a functionat, a fost amendata si are un termen de conformare, de intrare in legalitate, pana la 1 septembrie. Noi speram sa obtinem autorizatia necesara si sa putem functiona in continuare", a mai spus Dorian Ciubuc.

In urma cu o saptamana, primarul sectorului 2 somase SC Arena Invest SRL sa desfiinteze toate constructiile din Zone Arena, pe motiv ca nu au autorizatie de constructie si alte avize necesare.

Primaria Sectorului 2 informase, tot saptamana trecuta, ca mai multi locuitori din zona au reclamat atat poluarea fonica, in special dupa ora 22.00, cat si aglomerarea strazii Barbu Vacarescu cu autovehicule sau cu pietoni.