​Thomas Anders, fost solist al trupei Modern Talking, va sustine un concert vineri, 10 decembrie, la Sala Palatului din Capitala, cu incepere de la ora 19:00, informeaza organizatorii. Cu ocazia celei de-a patra vizite in Romania, artistul va fi insotit de o trupa de acompaniament.

Thomas Anders (ex Modern Talking)Foto: thomas-anders.com

Thomas Anders va prezenta la Sala Palatului piese care au adus succesul formatiei Modern Talking in anii ‘80: Brother Louie, Cheri, Cheri Lady, You’re My Heart, You’re My Soul, Sexy Sexy Lover, You Can Win What You Want, You Are Not Alone.

Biletele au fost puse in vanzare in reteaua Vreau Bilet - et. 2 - Unirea Shopping Center si Carrefour Feeria – Baneasa Shopping City, la Sala Palatului si online pe www.vreaubilet.ro .

Modern Talking este considerat cel mai de succes duo pop german si a definit istoria muzicala de dupa 1980. Trupa a vandut peste 75 milioane de copii ale înregistrărilor lor în numai trei ani.

In perioadele 1984-1987 si 1998-2003, Thomas Anders a facut parte din duo-ul Modern Talking, alaturi de Dieter Bohlen. Concertul de revenire pe scena a formatiei a intrat in Cartea Recordurilor, pentru cei peste 400.000 de fani prezenti, la care s-au adaugat 17 milioane de spectatori care au privit concertul la TV.

Pentru activitatea sa ca artist solo, Thomas Anders a primit premii ca Golden Europa, Camera de Aur, World Music Award şi Bambi.

Solistul a mai fost prezent in Romania la Brasov (2004, Cerbul de la Aur), Arad (2006) si Mamaia (2007)

Vezi aici site-ul lui Thomas Anders si pagina lui de myspace.