Sapte filme romanesti si straine vor putea fi urmarite de bucuresteni, in perioada 16-22 august, in cadrul evenimentului "Cinema in Parc". Timp de o saptamana, cinefilii vor putea viziona, in Parcul Crangasi, de la ora 21.30, filme apreciate de critica de specialitate si recompensate cu premii la marile festivaluri internationale.

"Dupa proiectiile in aer liber din Parcul Bazilescu, a venit randul bucurestenilor din Sectorul 6 sa se delecteze cu o serie de productii de top menite sa satisfaca cele mai exigente gusturi in materie de filme. Cinema in Parc continua in perioada 16 - 22 august in Parcul Crangasi din Capitala", anunta organizatorii.

"Primaria Sectorului 6, Centrul Cultural European si Festivalul International de Film Transilvania (TIFF), alaturi de Cameleon PR & Events demareaza astfel o noua etapa in campania de atragere a publicului larg spre cea de-a saptea arta, oferindu-i productii de succes, apreciate de critica de specialitate sau recompensate in cadrul celor mai prestigioase festivaluri internationale de film".

"Timp de o saptamana, in fiecare seara de la ora 21:30, bucuresteni de toate varstele vor putea viziona in noua locatie open air, cele mai bune filme romanesti si straine din ultima perioada".

Intrarea este libera in limita locurilor disponibile.

Program

Luni, 16 august- We own the night (R. James Gray)

Marti, 17 august- Narco: Aventurile lui Gustave Klopp (R. Tristan Aurouet)

Miercuri, 18 august- Calatoria lui Gruber ( R. Radu Gabrea)

Joi, 19 august- Caravana Cinematografica (R. Titus Muntean)

Vineri, 20 august- Eu cand vreau sa fluier, fluier (R. Florin Serban)

Sambata, 21 august- Inglorious Basterds (R. Quentin Tarantino)

Duminica, 22 august- Concertul (R. Radu Mihaileanu)