Dupa ce in luna mai a suferit o operatie pe cord deschis, in urma unei probleme coronariene, cantareata Cesaria Evora isi va relua in aceasta toamna turneul. Artista in varsta de 68 de ani va sustine in tara noastra doua concerte, la Sala Sporturilor din Brasov (15 octombrie) si la Sala Palatului din Bucuresti (18 octombrie), informeaza organizatorii.

Cesaria EvoraFoto: Franck Hamel

Celebra cantareata din Insulele Capului Verde ar fi trebuit sa concerteze in Romania pe data de 3 iulie, intregul turneu al artistei fiind amanat din cauza interventie chirugicale.

In luna mai, Cesaria Evora ar fi trebuit sa primeasca titlul de Ambasador Onorific al orasului Bucuresti in lume din partea Primariei Capitalei.

Cesaria Evora a mai concertat in Romania de patru ori la Sala Palatului: 15 mai 2003, 29 iunie 2004, 16 octombrie 2006 si 1 octombrie 2009.

In aceasta toamna, artista isi va promova in Romania albumul Nha Sentimento.

Biletele pentru concerte se gasesc prin reteaua www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.Blt.ro, www.Bilete.ro, Sala Palatului din Bucuresti, Sala Sporturilor din Brasov, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele Diverta, Germanos, Vodafone si magazinul Off The Record (str. Blanari, nr. 14), la preturi cuprinse intre 210 si 70 RON.

Biletele vandute si nereturnate pana in acest moment, pentru concertul din luna mai, raman valabile, urmand sa fie preschimbate la casele de bilete de unde au fost achizitionate, iar in ziua concertului din 18 octombrie 2010 pot fi preschimbate si la ghiseul din incinta Salii Palatului din Bucuresti.

Invitatiile oferite separat de promotia “un bilet achizitionat – o invitatie gratuita” nu mai sunt valabile.

In numar limitat, pentru fiecare bilet achizitionat online sau de la Off The Record, fanii cantaretei vor primi gratuit CD-ul “Anthologie”, care cuprinde 16 dintre cele mai bune piese semnate Cesaria Evora.