DJ-ul francez David Guetta va concerta in Bucuresti pe 15 octombrie, la Romexpo, informeaza bestmusic.ro, citand site-ul antropos.hu.

David Guetta in concertFoto: myspace.com/davidguetta

David Guetta este unul dintre cei mai apreciati DJ si producatori de muzica electronica la ora actuala. De-a lungul timpului a lucrat cu artisit ca Britney Spears, Akon, Kelly Rowland, Lil' Wayne, Kelis, Madonna, Fergie, K'naan, will.i.am, Shakira.

Discografie: Just A Little More Love (2002), Guetta Blaster (2004), Pop Lif (2007), One Love (2009).

In 2008, DJ-ul a sustinut concerte in peste 200 de orase, in fata a peste 2 milioane de fani, scrie site-ul artistului. DJ-ul de origine franceza se poate lauda cu aproape 8 milioane de fani pe facebook.

Clipurile urcate pe artist pe canalul sau oficial de YouTube au adunat aproape 330 de milioane de vizualizari pana in prezent. De asemenea, David Guetta detine locul 1 si 3 intr-un top al celor mai vizionate clipuri de muzica electronica pe YouTube.

Vezi aici site-ul lui David Guetta si pagina lui de myspace.

Artistul se afla in prezent intr-un turneu de promovare a noului disc, intitulat One Love. Concertul lui David Guetta la Bucuresti nu a fost confirmat inca pe site-ul artistului.

David Guetta a mai concertat in Romania in 2008, in cadrul evenimentului Creamfields Romania.

Tot in aceasta toamna, David Guetta va mai fi prezent in Slovacia (14 septembrie), Ungaria (24 septembrie) si Cehia (25 septembrie).