DJ-ul francez David Guetta va concerta in Bucuresti pe 15 octombrie, la Romexpo, cu incepere de la ora 21:00, informeaza organizatorii. Biletele costa intre 95 si 300 de ron. David Guetta a mai concertat in Romania in 2008, in cadrul evenimentului Creamfields Romania.

David GuettaFoto: myspace.com/davidguetta

David Guetta este unul dintre cei mai apreciati DJ si producatori de muzica electronica la ora actuala. De-a lungul timpului a lucrat cu artisti ca Britney Spears, Akon, Kelly Rowland, Lil' Wayne, Kelis, Madonna, Fergie, K'naan, will.i.am, Shakira.

David Guetta este apreciat mai ales datorita celui de al patrulea album, intitulat One Love si lansat in august 2009. Discul, la care au contribuit staruri precum membrii trupei Black Eyed Peas, Akon sau Kelly Rowland, se mentine in fruntea clasamentelor de vanzari si al dance chart-urilor, cele mai bune piese fiind prezente permanent in playlist-ul radiourilor si la televiziunile muzicale.

Artistul a fost nominalizat la patru premii Grammy si a primit trofeul pentru melodia When Love Takes Over (feat. Kelly Rowland). De asemenea, in cadrul International Dance Music Awards, David Guetta a fost nominalizat la nu mai putin de 10 categorii, iesind invingator la patru din ele: Best Producer, Best European DJ, Best Pop Dance Song, Best Album.

Discografie: Just A Little More Love (2002), Guetta Blaster (2004), Pop Lif (2007), One Love (2009).

In 2008, DJ-ul a sustinut concerte in peste 200 de orase, in fata a peste 2 milioane de fani, scrie site-ul artistului. DJ-ul de origine franceza se poate lauda cu aproape 8 milioane de fani pe facebook.

Superstarul francez se va afla in Capitala pe 15 octombrie, la Romexpo, in cadrul seriei de evenimente internationale Deadcode Production Diamond Series, care include si concerte la Bratislava, Debrecen si Praga.

David Guetta a mai concertat in Romania in 2008, in cadrul evenimentului Creamfields Romania.

Biletele pentru concertul de la Romexpo pot fi achizitionate in reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange si Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti) si pe www.eventim.ro.

Preturi bilete

  • primele 1000 de bilete vor avea un pret special de 95 RON
  • urmatoarele tichete, pana la cel cu numarul 5000, costa 110 RON
  • dupa epuizarea primelor 5000 de bilete, tichetele cumparate in avans pana in ziua evenimentului vor costa 120 RON
  • la intrare, biletele de acces vor costa 135 RON
  • posesorii biletului GOLD VIP, in valoare de 300 RON, pot savura evenimentul din locul special amenajat langa scena, in compania unor bauturi speciale
  • cei care cumpara biletul SILVER VIP, in valoare de 160 RON, vor avea un loc asigurat in galeria de vizavi de scena

La eveniment vor avea acces numai persoanele care au implinit 16 ani.

Mai multe detalii despre spectacolul oferit de David Guetta la Bucuresti gasiti pe site-ul www.davidguettaparty.ro. Evenimentul este organizat de Deadcode Production, in parteneriat cu Festivalul Peninsula.

Vezi aici site-ul lui David Guetta si pagina lui de myspace.