Prezenta pentru a treia oara in Romania, formatia Nouvelle Vague a concertat luni, 22 noiembrie, la Sala Palatului din Capitala, in fata a peste 3.000 de spectatori. Deschiderea a fost asigurata de trupa Cuantune.

Foto:

Trupa Cuantune este un nou proiect muzical autohton de nu-jazz, creat de Mario Cruxfader si Elisabeta Campau. Formatia a fost prezenta pe scena Salii Palatului in formula extinsa, alaturi de Michael Acker (bass), Jimmy Czerkesz (chitara) si Mandela (flaut).

Nouvelle Vague a urcat pe scena in jurul orei 21:00, avandu-le ca soliste pe Nadeah Miranda si Mareva Galanter, formula usor schimbata, dupa ce la precedentele doua concerte Melanie Pain cantase in fata publicului roman.

Vreme de o ora si jumatate, au fost prezentate piese in limba franceza (Je suis deja partie, Sur Ma Mob sau On Veux Tu Que Je Regarde), dar si melodii celebre ca Master and Servant sau Just Can’t Get Enough (Depeche Mode), urmate de God Save The Queen, Ever Fallen, Human Fly, Blister in The Sun, In a Manner of Speaking.

Seara a continuat cu o serie de autografe oferite de Nadeah, urmata de un after-party organizat la The Ark, unde fanii trupei au avut ocazia sa-i intalneasca personal pe membrii trupei.