Sezonul de schi in statiunea Predeal va fi deschis joi seara, iar in Poiana Brasov se va deschide sambata, in prima zi de Craciun, primariile celor doua orase organizand cate un spectacol cu muzica, defilari cu torte pe partii si focuri de artificii, informeaza Mediafax.

Primaria Predeal deschide oficial sezonul de schi, joi, de la ora 17.00, pe partia Clabucet, unde monitorii de schi din statiune vor cobori cu tortele aprinse. De la ora 18.00, va avea loc un concert cu trupa Talisman, iar seara se va incheia cu un foc de artificii.

"Speram sa oferim cat mai multe surprize participantilor in perioada sarbatorilor de iarna, cu ajutorul sponsorilor, si sa punem in valoare cat mai bine investitiile derulate atat la pista de biatlon, cat si la partiile de schi", a spus primarul Predealului, Ionel Goidescu.

De asemenea, si in Poiana Brasov se va deschide sezonul de schi, insa sambata, in prima zi de Craciun. Astfel, pentru turistii care se vor afla sambata in Poiana, organizatorii au pregatit, de la ora 16.00, un concert cu DJ Radohne si MC Alissia, iar de la ora 17.00 un concert cu trupa Fly Project.

Dupa lasarea intunericului, monitorii de schi vor cobori pe partia Bradul cu torte aprinse, iar pentru finalul spectacolului vor fi pregatite focuri de artificii.