Aflat pentru a patra oara in Romania, artistul italian Zucchero va concerta pe 21 iunie, la Arenele Romane din Capitala, cu incepere de la ora 20:00, informeaza organizatorii. Evenimentul face parte din turneul Zucchero Chocabeck World Tour 2011.

ZuccheroFoto: Project Events

Adelmo Fornaciari s-a nascut pe 25 septembrie 1955. Cu numele de scena Zucchero, acesta si-a inceput cariera in 1970, vanzand pana in prezent peste 40 de milioane de CD-uri in intreaga lume.

Printre premiile castigate se afla si doua distinctii la World Music Awards si o nominalizare la premiile Grammy. Cel mai de succes cantec al sau a fost Senza Una Donna, care s-a mentinut vreme indelungata pe pozitia numarul 1 in toate topurile europene.

Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numara si melodiile Baila Morena sau Every Time You Go Away.

A urcat pe aceeasi sccena cu artisti ca Sting, Luciano Pavarotti, Andrea Bocelli, Elton John, Bono, Carlos Santana, Eric Clapton, Joe Cocker, Sheryl Crow si multi altii.

Ray Charles spunea despre el: “Tipul asta e atat de talentat…o voce grozava…poate unul dintre cei mai buni cantareti de blues cu care am lucrat vreodata!”

Cel mai nou album al artistului se numeste Chocabeck si a fost lansat la sfarsitul anului 2010. Materialul contine 11 piese, scrise chiar de catre cantaret, la unele dintre ele aducandu-si contributia Bono de la U2.

Vezi aici site-ul artistului.

Biletele pentru concertul din Romania vor fi astazi puse in vanzare, exclusiv in reteaua biletoo.ro. Tichetele se vor putea gasi pe www.biletoo.ro, la casieria Salii Palatului, Librariile Adevarul din Bucuresti si din toata tara, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria – Midola Music, Muzica Store, Palatul National al Copiilor, Magazinul Unirea (intrarea de langa McDonald’s) si la statia de metrou Unirii 1. Preturile biletelor sunt urmatoarele: 100, 150, 200 si 250 lei. Evenimentul este organizat de Project Events.