Acompaniat de orchestra si corul Filarmonicii "Oltenia" din Craiova, maestrul Tudor Gheorghe va concerta la Sala Palatului pe 4 martie, cu ocazia spectacolului Al cincilea anotimp - femeia, informeaza organizatorii. Evenimentul incepe de la ora 19:00 si va include piese precum Ludmila si Dona Clara.

Tudor GheorgheFoto: HotNews.ro

“Femeia este al cincilea anotimp in care natura se odihneste, amintindu-si toate florile primaverii, toate privighetorile verii, toti strugurii toamnei si toate ninsorile iernii” (Grigore Vieru).

"Evenimentul este adresat cu precadere publicului feminin, dar si celui masculin, deoarece versurile atent selectionate din cultura poetica autohtona vor aduce o oda inestimabila doamnelor, insa vor constitui si un instrument moralizator pentru barbati (pe tonul ferm, dar amical caracteristic maestrului), ce vor descoperi secretul iubirii femeii.

Fie ca in melodiile sale va canta despre cozile "Ludmilei" sau va aminti de "Dona Clara" - cea tare de urechi, este evident ca maestrul va capta publicul cu armonioasa conexiune pe care o face intre femeia - eterna poveste si primavara - anotimpul iubirii", anunta Agentia Vreau Bilet si Asociatia Culturala Maria Domina, organizatorii evenimentului.

Biletele pot fi cumparate in reteaua Vreau Bilet - et. 2 - Unirea Shopping Center, Carrefour Feeria - Baneasa Shopping City, Real Hypermarket Vitan, la Sala Palatului si online pe www.vreaubilet.ro. Pretul acestora variaza intre 40 si 140 de Llei, in functie de categoria de loc.