Biletele pentru concertul pe care trupa Bon Jovi il va sustine in Piata Constitutiei din Bucuresti, pe 10 iulie, pot fi cumparate incepand de azi, la preturi cuprinse intre 140 de lei si 480 de lei, informeaza organizatorii.

Bon JoviFoto: d&d entertainment

Categoriile de bilete sunt:

  • VIP A1, A2 - 479,3 lei (cu locuri)
  • VIP B1, B2 - 372, 8 lei (cu locuri)
  • Golden Circle - 298,2 lei (in fata scenei)
  • Normal Circle - 186,4 lei
  • Peluza Parlament - PROMO! - 138,5 lei pentru primele 2000 bilete
  • Peluza Parlament - 159,8 lei dupa epuizarea biletelor la pret promotional

Tichetele se gasesc exclusiv in reteaua Eventim.

Concertul este organizat de East European Entertainment si Marcel Avram, in colaborare cu D&D East Entertainment.

Show-ul Bon Jovi de la Bucuresti face parte din turneul de promovare a albumului "Greatest Hits". Turneul Bon Jovi incepe in februarie in Statele Unite si continua in vara in Europa.

"Greatest Hits" promoveaza single-ul "What Do You Got?", care este in fruntea clasamentelor din toata lumea, iar intreaga colectie a ajuns deja pe locul 5 in 20 de tari din intreaga lume, printre care Germania, Statele Unite, Marea Britanie, Norvegia, Spania, Elvetia, Austria, Olanda, Noua Zeelanda, Argentina si Coreea de Sud. Pana acum, albumul "Greatest Hits" a vandut mai mult decat compilatia "Cross Roads" din 1994, care inregistrase 21,5 milioane de exemplare.

Turneul formatiei Bon Jovi din 2011 are un inceput promitator dupa succesul avut in 2010, fiind formatia cu cele mai mari incasari conform Billboard si Pollstar, un titlu dobandit pentru a doua oara in doar trei ani. Formatia va concerta in Statele Unite, Canada si in Europa. La nivel global, castigatoarea premiului Grammy a vandut peste 125 de milioane de albume, si a sustinut mai mult de 2.700 de concerte in peste 50 de tari pentru 35 de milioane de fani.