Pendulum este a doua confirmare pentru cea de-a patra editie a B'ESTFEST, care isi muta anul acesta locul de desfasurare in zona Pipera-Tunari, la 10 minute de Piata Presei Libere. Formatia australiana va concerta pe 3 iulie, in a treia zi de festival, informeaza organzatorii. Pe 1 iulie este programat concertul trupei Skunk Anansie.

PendulumFoto: pendulum.com

Provenind din Australia, Pendulum este una dintre preferatele festivalurilor internationale, datorita show-urilor live, ce mizeaza pe un amestec complex de instrumente live, efecte electronice si proiectii vizuale.

Formatia este alcatuita din Rob Swire (voce, synth), Peredur ap Gwynedd (chitara), Gareth McGrillen (bass), Kevin Sawka (tobe), Ben "The Verse” Mount (MC).

Greu de incadrat intr-un singur gen muzical, stilul trupei este o fuziune ce variaza de la dubstep si drum and bass la rock alternativ, heavy metal si chiar electro/house.

Pendulum a lansat 23 de single-uri, 3 albume de studio, un album live si o compilatie, plus alte 35 de aparitii in proiecte muzicale separate.

In 2011, trupa va concerta alaturi de Linkin Park in cadrul unui turneu in Statele Unite, programandu-si pentru lunile de vara un nou turneu european, ce va include pentru prima data in formula live si Bucurestiul, pe 3 iulie, in cea de-a treia zi de B’ESTFEST.

Vezi aici site-ul oficial Pendulum si pagina de myspace.

Biletele pentru cea de-a patra editie B'ESTFEST vor fi puse in vanzare in curand, mai multe detalii despre programul festivalului precum si noi confirmari urmand a fi anuntate in perioada urmatoare.