La inceput de an, Bucurestiul va fi din nou gazda unui eveniment nautic inedit: Salonul Nautic International Bucuresti. Ajuns la a treia editie, singurul eveniment nautic desfasurat indoor din Romania, va reuni in perioada 23 - 27 februarie, la Romaero, entuziastii, profesionistii si amatorii sporturilor nautice. Pentru a contura imaginea unei traditii, organizatorii au pastrat locatia si data, dar incearca sa adauge evenimentului, de la an la an, valoare.

Salonul Nautic International BucurestiFoto: salonulnauticbucuresti.ro

Salonul Nautic International Bucuresti va convoca majoritatea importatorilor si producatorilor care activeaza pe piata nautica din Romania.

Vor fi expuse de la accesorii, oferte de charter, scoli de navigatie, scubadiving, vestimentatie nautica, peridocuri, caiace si canoe, ambarcatiuni gonflabile, pana la rib-uri, veliere, barci cu motor si yachturi de mari dimensiuni, unele dintre ele chiar unicat.

Cea mai scumpa ambarcatiune este probabil modelul Beneteau Antares, iar cele mai ieftine sunt ambarcatiunile gonflabile si caiacele.

"Dupa evaluarea rezultatelor finale ale editiei din 2010, am constatat ca, in continuare, cel mai mare interes il reprezinta ambarcatiunile cu motor a caror lungime este cuprinsa intre 5 si 8 m, urmate de cele cuprinse in intervalul 9-13 m. Velierele s-au situat undeva pe locul 3 in acest top, desi teoretic ar trebui facut un alt clasament strict pentru acest tip. Ambarcatiunile recreationale de mici dimensiuni s-au vandut bine, dar nu conform asteptarilor. Speram insa in efectele firesti post-expozitie. Aspectul general a fost ingrijit, curat, civilizat si mai ales un ambient excelent pentru discutiile cu tematica nautica", sustine Ionut Tudose, General Manager World Events, organizatorul evenimentului.

Pentru editia din acest an, pretul de intrare este de 15 lei.

Pentru informatii complete despre Salonul Nautic International Bucuresti vizitati site-ul www.salonulnauticbucuresti.ro