Dupa concertul sustinut in 2006 la Timisoara, in fata a peste 20.000 de spectatori, anul acesta Shakira concerteaza din nou in Romania, dar de aceasta data in Bucuresti. Evenimentul face parte din turneul mondial The Sun Comes Out si va avea loc in Piata Constitutiei, pe 7 mai, informeaza organizatorii. Biletele vor fi puse in vanzare vineri, 25 februarie.

ShakiraFoto: Emagic

Alaturi de 7 albume vandute in peste 60 de milioane de exemplare, palmaresul Shakirei include si o colectie impresionanta de premii ce reuneste nu mai putin de 142 de trofee si distinctii printre care 2 premii Grammy, 7 premii Latin Grammy, 3 premii Billboard Music, 12 distinctii primite in cadrul ceremoniilor Billboard Latin Music Awards, 6 trofee MTV si 4 World Music Awards, plus alte 260 de nominalizari la diferite categorii sau premii ale industriei muzicale internationale.

Dupa succesul rasunator al piesei „Whenever, Wherever” lansata in 2001, Shakira a stabilit record dupa record, "Underneath Your Clothes”, "Que Me Quedes Tu”, "The One”, "Las de la Intuicion”, "She Wolf”, "La Tortura” cu Alejandro Sanz sau "Beautiful Liar” alaturi de Beyonce fiind doar cateva dintre hit-urile number one ale artistei.

Shakira este singurul artist care are nu mai putin de patru single-uri in clasamentul celor mai bine vandute 20 de piese ale ultimului deceniu, printre care se numara si celebra "Hips Don't Lie”, cel mai bine vandut single al secolului XXI, piesa care a ocupat pozitia intai in topurile muzicale din 55 de tari.

Imnul Cupei Mondiale de fotbal de anul trecut, Waka Waka, a fost un alt succes fulminant al artistei, single-ul vanzandu-se in peste 2 milioane de copii in intreaga lume, devenind totodata cel mai ascultat imn din istoria acestei competitii!

Cel mai recent material discografic al Shakirei, "Sale el Sol”, lansat in octombrie 2010, a debutat direct pe prima pozitie in Billboard Top Latin Albums, si pe locul 7 in Billboard 200, unde a ramas timp de 12 saptamani consecutive, in timp ce single-ul Loca a facut inconjurul lumii, clasandu-se pe primul loc in topurile din America Latina si Europa.

Vezi aici site-ul oficial Shakira si pagina de myspace.

Biletele pentru concertul Shakira din Capitala vor fi puse in vanzare vineri, 25 februarie, online pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta din tara. Exista patru categorii de pret, in functie de distanta fata de scena: golden vip (cu loc pe scaun) la 380 de lei, tribuna vip - 280 de lei, gazon A - 180 de lei si gazon B - 120 de lei.