Oamenii sunt sedusi de ideea de "reduceri" sau "discount". Primul gand care vine in minte nu este cat de putin cheltuim, ci cat reusim sa economisim cumparand produse aflate "la reducere". Important este sa existe un raport bun calitate/pret, iar aici intra in scena magazinele de tip outlet - aici se gasesc tot timpul produse de calitate, originale cu reduceri de pret permanente.

Reduceri de pana la 90%Foto: Fashion House

Sa platesti pentru un produs pretul intreg este istorie. Comerciantii din ziua de astazi stiu ca, daca afiseaza mare pe vitrina cuvantul "reduceri", sansele de profit cresc. Magazinele de tip outlet au inteles din plin acest lucru si afiseaza banner-ele cu reduceri zilnice. Acest tip de magazine ofera discount-uri generoase si marfa de calitate, tot timpul anului.

"Conditia esentiala ca un magazin sa existe intr-un centru comercial de tip outlet este ca acesta sa vanda produsele pe care le comercializeaza cu un discount minin, impus prin contract de catre centru. Acest discount variaza in diferite centre de tip outlet din Europa, insa minimul discountului aplicat produselor este in general de 30% din pretul initial de vanzare", sustine Mia Diaconu, Marketing Manager Fashion House Outlet Centre Militari.