Pe 1, 2 si 3 iulie, Piata Constitutiei din Capitala va gazdui cea de-a treia editie a festivalului Rock The City, numele confirmate pana in acest moment fiind Whitesnake, Judas Priest, Prodigy, Mike and The Mechanics, informeaza organizatorii.

David Coverdale (Whitesnake)Foto: myspace.com/whitesnake

Aflata pentru a treia oara in Romania, Whitesnake va sustine un spectacol ce face parte din turneul de promovare a noului album, intitulat "Forevermore", ce a fost lansat in Europa pe data de 25 martie.

Judas Priest, trupa britanica aflata pentru a doua oara in Romania, va prezenta un spectacol inclus in ultimul lor turneu mondial, "Epitaph World Tour".

Formatia Prodigy, formatie cu 16 milioane de albume vandute in toata lumea, va canta pentru a patra oara in Romania.

Mike and The Mechanics, trupa ce se poate mandri cu un clip celebru al anilor '90, "Over My Shoulder", va concerta pentru prima oara in tara noastra.

Biletele se vor pune in vanzare in exclusivitate prin Eventim si se vor putea cumpara din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si online pe www.eventim.ro. Accesul publicului se va face in fiecare zi a festivalului, incepand cu orele 14.00, iar ora de incepere a concertelor programate va fi 17:00.