Cantaretul italian Al Bano va canta pentru publicul roman pentru prima data pe scena Salii Palatului, informeaza organizatorii. In cadrul evenimentului ce va avea loc pe 12 iunie, artistul va veni insotit de trupa sa si o va avea ca invitata pe Paula Seling.

Al BanoFoto: Romina Carrisi

Din programul concertului de la Sala Palatului nu vor lipsi hituri, dar si cantece mai noi, in orchestratii moderne, realizate de maestrul Alterisio Paoletti.

Dupa colaborarile precedente de la Festivalul Callatis si din alte concerte open air (Iasi, Arad, Timisoara), Al Bano o va avea din nou invitata pe scena pe Paula Seling, alaturi de care va interpreta partiturile sustinute initial de Romina Power in cantecele care au facut istorie: "Felicita", "Sempre, sempre", "Ci sara", "Sharazan", "Liberta".

In 1967, Al Bano semneaza cu prestigioasa casa de discuri EMI, iar primul sau single, "Nel sole", se vinde in 1,3 milioane de exemplare. In acelasi an, participa la turneul italian al celor de la Rolling Stones. Urmeaza apoi o cariera internationala fulminanta - 165 de milioane de albume vandute (26 de discuri de aur si 8 discuri de platina), milioane de fani si turnee in toata lumea, din Japonia in Rusia si din Europa in Statele Unite sau America de Sud.

Vezi aici site-ul lui Al Bano.

Biletele pentru concertul lui Al Bano in Romania se pun in vanzare incepand cu data de luni (4 aprilie) si vor fi disponibile in reteaua Eventim - magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, Sala Palatului, sau online la www.eventim.ro si www.bilete.ro. Concertul este produs de Fundatia Phoenix.