Ten Years After, unul dintre cele 32 de nume care au cantat in 1969 la festivalul Woodstock, va concerta pe 23 octombrie, la Sala Palatului din Capitala, de la ora 19:00. Tot in aceasta toamna, trupa va mai sustine spectacole si in Iasi, Timisoara si Cluj.

Ten Years After la Sala PalatuluiFoto: HotNews.ro

Dupa concertul sustinut in februarie 2010, formatia de blues-rock Ten Years After revine in Romania in toamna aceasta. In deschiderea spectacolului din Bucuresti va canta trupa Riff.

Concertele trupei Ten Years After in Romania

  • Iasi - 24 octombrie - Casa de Cultura a Sindicatelor
  • Timisoara - 25 octombrie - Sala Filarmonicii
  • Cluj - 26 octombrie - Casa de Cultura a Studentilor

Formatia este apreciata pentru melodii ca "I'm Going Home ","Hear Me Calling "," I’d Love To Change The World", “Good Morning Little School Girl” si "Love Like A Man". Actualii membri ai trupei sunt Leo Lyons, Ric Lee, Chick Churchill si Joe Gooch.

Biletele pentru spectacolul Ten Years After din Capitala au fost puse deja in vanzare si pot fi achizitionate din reteaua Vreau Bilet - Unirea Shopping Center - et. 2 si Carrefour Feeria - Baneasa Shopping City, de la Sala Palatului si online pe www.vreaubilet.ro. Preturile variaza intre 60 si 170 de lei, in functie de categoria de loc. Pentru restul oraselor, biletele pot fi cumparate de la casele de bilete ale salilor de spectacol.