Sambata seara, Shakira a sustinut in Piata Constitutiei din Bucuresti primul concert in are liber din cadrul noului sau turneu mondial, "Sale El Sol". Pe o vreme ploioasa, artista a cantat vreme de aproape o ora si jumatate, in fata a aproximativ 20.000 de spectatori, informeaza organizatorii. Au fost interpretate piese ca "Hips Don't Lie", "La Tortura" si Waka Waka", dar si un cover dupa "Nothing Else Matters" (Metallica).

Foto:

Seara a inceput cu show-ul formatiei Bosquito, in jurul orei 19:00, urmat de Smiley si trupa sa. Shakira a urcat pe scena dupa ora 21:00, in acordurile celebrei "Pienso en Ti". A mai cantat "Why Wait" si "Te Dejo Madrid" si a salutat publicul, multumind pentru prezenta la concert in ciuda ploii. "Sunt aici pentru voi", a adaugat Shakira iesind in mijlocul publicului, pe podiumul din fata scenei.

Artista a ridicat apoi pe scena doua fete din public, pe care le-a invatat celebrele sale miscari din solduri si alaturi de care a dansat pe cunoscutul refren "Whenever Wherever". Concertul a continuat cu hituri mai vechi, "Ojos Asi", "Ciega Surdomuda", "La Tortura", "Las de la Intuicion", "She Wolf" si "Gipsy", dar si cu piese de pe cel mai recent album, precum "Sale El Sol" si deja celebra "Loca".

Artista a interpretat si o varianta flamenco a piesei "Nothing Else Matters" (Metallica), iar la finalul concertului a oferit si melodii ca "Hips Don't Lie" si "Waka Waka".

Pe parcursul unui concert care a durat aproape o ora si jumatate, Shakira a schimbat mai multe tinute si a fost nevoita sa isi adapteze vestimentatia la frigul din Capitala: "Trebuie sa imi iau cizmele, am inghetat", a spus marturisit artista in timpul concertului.

Shakira a sosit la Bucuresti sambata, in jurul orei 17:45, cu un avion care a aterizat pe Aeroportul International Aurel Vlaicu.

Aflata la cea de-a doua vizita in Romania, Shakira a concertat sambata pentru prima data la Bucuresti.