Cantaretul de origine greaca Demis Roussos revine in Romania la iarna, pentru un spectacol ce va avea loc pe 20 decembrie, la Sala Palatului, informeaza organizatorii.

Demis Roussos la Sala PalatuluiFoto: Hotnews

Demis Roussos va sustine si anul acesta, in Romania, un spectacol de sarbatori. Demis Roussos a mai fost prezent in Capitala cu ocazia programului de Revelion organizat de postul national de televiziune in 2000, in cadrul turneului 40 Years Of Music din 2008, precum si in 2009 si in 2010, la Sala Palatului, de sarbatori.

Organizatorii anunta un setlist care va include cantece dedicate sarbatorilor de iarna (White Christmas, Silent Night si First Noel), dar si melodiile care l-au facut cunoscut pe Demis Roussos (Forever And Ever, Dinata Dinata, Goodbye My Love Goodbye!, My Friend The Wind, From Souvenirs To Souvenirs).

"Am pregatit multe, multe surprize, pe care abia astept sa le dezvalui publicului meu mult iubit din Romania! Iubesc traditiile si colindele de Craciun, iar anul acesta voi incerca sa va transmit si voua emotiile si trairile mele din aceasta perioada foarte draga mie", a declarat artistul grec despre noul sau concert in Romania.

Bilete se vor pune in vanzare incepand cu data de 11 mai, in toata reteaua BILETOO.RO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Muzica si Victoria, Sala Palatului, Palatul Copiilor si online pe biletoo.ro, myticket.ro, bilete.ro, blt.ro si biletedelatati.ro.

Preturile biletelor:

Categoria Vip - 300 lei

Categoria 1 - 250 lei

Categoria 2 - 200 lei

Categoria 3 - 150 lei

Categoria 4 - 100 lei

Categoria 5 - 50 lei