Formatia Taxi va canta pe 16 iunie, la Sala Palatului, in deschiderea concertului sustinut de Ali Campbell, legendara voce a trupei UB40, informeaza organizatorii.

Trupa si-a lansat cel de-al saptelea album anul acesta, de Dragobete. Discul Cele doua cuvinte cuprinde colaborari cu nume precum C.R.B.L., Dax, Bogdan Popoiag, Mihai Ogasanu, Matteo si altii.

Concertul sustinut de Ali Campbell si prefatat de Taxi va avea loc pe 16 iunie, la Sala Palatului, incepand cu ora 20:00. Fondurile obtinute in urma vanzarilor de bilete precum si a donatiilor facute de diverse companii vor fi folosite exclusiv pentru sustinerea proiectelor FARA, o fundatie de caritate care isi desfasoara activitatea sub inaltul patronaj al HRH Printul de Wales, al actritei Nicole Kidman si al Printesei Marina Sturdza.

Biletele au preturi de 70 lei, 100 lei, 140 lei, 180 lei si 220 lei si pot fi procurate din reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro.​