Regia Autonoma de Transport Bucuresti infiinteaza o linie speciala de autobuze care va functiona pe perioada festivalului B'ESTFEST 2011, inclusiv pe timp de noapte, in perioada 1-3 iulie, informeaza organizatorii festivalului.

harta acces B'estfestFoto: Emagic

Linia speciala RATB va circula pe traseul: Piata Charles de Gaulle (langa statia de metrou Aviatorilor) - Bd. Maresal Prezan - Sos. Kiseleff - Sos. Bucuresti-Ploiesti - Sos. de Centura - Sos. Pipera-Tunari - Calea Bucuresti - Sos. Stefan cel Mare (din localitatea Tunari).

Cum va circula autobuzele pe linia speciala RATB

  • vineri, 1 iulie, intre orele 16:00 si 4:00 (prima zi de festival), cu o frecventa de 15 minute,
  • pe 2 si 3 iulie, intre orele 12:00 - 22:00, cu o frecventa de 15 minute
  • pe 2 si 3 iulie, intre orele 22:00 - 2:00, cu o frecventa de 60 de minute
  • la intoarcere, autobuzele vor pleca de la B’ESTFEST Park spre Bucuresti, in functie de fluxul de spectatori, la interval de 15 sau 30 de minute, pana la ora 4:00 dimineata.
  • autobuzele vor putea fi identificate prin textul afisat pe display-ul frontal: "Cursa speciala - Festivalul BESTFEST"
  • pretul unei calatorii este de 1,5 lei
  • linia va functiona tur retur

Publicul va avea la dispozitie si linia de maxi-taxi 445, cu statie la refugiul de tramvai al liniilor 16 si 36 (din statia de metrou Pipera) sau de la Statia Baneasa S.A. Acesta va circula la interval de 15 - 20 de minute, iar capatul de linie se va afla in imediata apropiere festivalului, microbuzul fiind disponibil si pe timp de noapte.

Cei care vor veni cu masina personala vor avea la dispozitie o parcare gratuita in cadrul B'ESTFEST Park.

Exista mai multe trasee prin care se poate ajunge in B'ESTFEST Park, pe islazul comunei Tunari din Str. Stefan cel Mare (la piciorul noului pod de peste Sos. de Centura), avand legatura cu Sos. Bucuresti-Ploiesti (DN1), Bd. Pipera-Tunari, Soseaua de Centura. Dinspre Piata Presei Libere se poate ajunge pe traseul Sos. Bucuresti-Ploiesti - Str. Erou Iancu Nicolae - Bd. Pipera-Tunari - Str. Stefan cel Mare, dinspre statia de metrou Pipera pe Bd. Dimitrie Pompei - Sos Petricani - Bd. Pipera Tunari - Str. Stefan cel Mare, de pe DN1 putand fi ales fie traseul pe Sos. de Centura - Calea Bucuresti- Str. Stefan cel Mare, fie cel pe Str. 23 August - Str. 1 Decembrie - Str. Stefan cel Mare.